80.Yıl Ortaokulu

Vizyon: Yarınlarımızı, Yarınlara Hazırlamak.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı olarak; *Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; *Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, *Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, *Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, *Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır...

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.35
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz ya da öğrencilerimiz için herhangi bir özel servis kullanılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Beden Eğitimi derslerinin haricinde Futbol, Voleybol ve Dart egzersizleri yapılmaktadır. Ayrıca "Haydi Durma Oyna" eTwinning projesi ile çocukların geleneksel spor oyunlarımızı öğrenmesi, oynaması ve yaşatması hedeflenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Facebook: 80yiloo

WEB - https://luleburgaz80yil.meb.k12.tr

Adres - YILDIRIM MAH. DEĞİRMEN CAD. 80.YIL ORTAOKULU BLOK NO.40 39750 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :Normal-Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Lüleburgaz Merkez

Ulaşım Çarşıdan okulumuza 5 dakikada yürünebilmektedir. Aynı zamanda 5 numaralı(Gündoğu) hat minibüsü ile okulumuza ulaşmanız mümkün.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine ise yaklaşık 50 km. uzaklıktadır.